مزوتراپی در انواع مختلف ریزش مو کاربرد دارد. به ویژه در آلوپسی آرئاتا یا ریزش سکه ای که عمدتا داروهای استروئیدی تزریق می شوند. اما در ریزش موی آندروژنیک ( مردانه و زنانه ) و بقیه انواع ریزش مو نیز نتایج مطلوبی از مزوتراپی به دست می آید. مکانیسم تأثیر مزوتراپی در درمان ریزش مو به دارویی که انتخاب می شود بستگی دارد. مثلا داروهای وازودیلاتور مثل ماینوکسیدل منجر به افزایش جریان خون در منطقه ریزش مو می شوند یا مواد مغذی و املاحی که تزریق می شوند منجر به تقویت رشد موها می شوند.

 

 

البته کلا یک تأثیر بالقوه برای مزوتراپی قائل هستیم وآن اثر خود سوزن های وارد شده به پوست است که باعث تحریک بازسازی در بافت های اطراف می شود.معمولا جلسات درمانی متعددی به ویژه در ریزش های آندروژنیک مورد نیاز است. اثرات درمانی هم از جلسه چهارم و پنجم قابل مشاهده است.معمولا در درمان ریزش مو از کوکتل های مختلف استفاده می شود ( کوکتل ترکیبی از چند دارو است ).

 

 

ماینوکسیدل ، ویتامین ها ( ویتامین C ، بیوتین ، دکسپانتنول ) و داروهای هورمونی مثل فیناستراید و دوتاستراید از معمول ترین ترکیبات مورد استفاده هستند . فاصله جلسات درمانی معمولا بر حسب ماده به کار رفته و شدت ریزش مو انتخاب می شود ولی معمولا تزریق هفتگی یا دو هفته یک بار انجام می شود و بعد از ۵-۴ جلسه ، فاصله بین جلسات درمانی افزایش می یابد. گاهی درمان تا ۶ ماه یا حتی یک سال ادامه پیدا می کند .

 

 

مزوتراپی مو

مزوتراپی مو